Szűrés

A(z) IFA 2023 kulcsszót tartalmazó cikkek

Elegáns formatervezésű, egyedi funkciókkal ellátott konyhai készülékek

2023. augusztus 22. -

Az LG Electronics (LG) a 2023-as IFA kiállításon mutatja be a kulináris élmények új szintjét képviselő beépíthető konyhai termékeit. Az energiahatékony, elegáns formatervezésű és felhasználóbarát funkciókkal felszerelt termékcsalád egy InstaView sütőből, egy QuadWash mosogatógépből, egy pultba süllyeszthető páraelszívóval érkező indukciós főzőlapból, egy alulfagyasztós hűtőszekrényből és egy beépíthető mikrohullámú sütőből áll. 

Tovább

Fenntartható okosházat mutat be az LG a 2023-as IFA kiállításon

2023. augusztus 21. -

Az LG Electronics (LG) a 2023-as IFA kiállításon mutatja be az LG Smart Cottage névre keresztelt lakásmegoldását. A Smart Cottage egy kompakt, előregyártott otthon, amely az LG legmodernebb fűtő, szellőztető és légkondicionáló (HVAC) rendszerével és energetikai megoldásaival, valamint legújabb intelligens háztartási készülékeivel és szolgáltatásaival van felszerelve. A prémium kategóriás készülékeket és kényelmes szolgáltatásokat a legújabb moduláris házépítési technológiák felhasználásával ötvöző otthon új irányt nyithat a lakhatás területén.

Tovább

Az LG a 2023-as IFA-n osztja meg vízióját a fenntartható életről

2023. augusztus 14. -

Az LG Electronics (LG) a világ minden tájáról várja az érdeklődőket szeptember 1-5. között a 2023-as IFA kiállításon, ahol a vállalat bemutatja legújabb fejlesztéseit. A fenntartható élet mindenki számára öröm (Sustainable Life, Joy for All) témájú kiállítási standon a vállalat bemutatja az LG fenntartható településkoncepcióját, és hatékony, felhasználóbarát és fenntartható termékek és megoldások egész ökoszisztémáját prezentálja, amelyek mind hozzájárulnak egy jobb élet megteremtéséhez – mind a felhasználói oldalon, mind pedig a bolygónk szempontjából. 

Tovább